Úvodní stránka
Byty
Rodinné domy
Rekreace
Pozemky
Komerce
Ostatní
Vaše realitka
Ulice 123
Město
111 22
 
Telefon: 222 333 444
Fax: 222 444 555
E-mail: info@vaseadresa.cz
 



Ochrana osobních údajů

Firma TEST REALITY s.r.o. (IČ: 123456789), jako správce osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovávají v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

Formuláře pro nabídku či poptávku nemovitosti: Jméno a příjmení, Kontaktní adresa, Telefonní číslo, Emailová adresa

Výše uvedené údaje je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou firmou TEST REALITY s.r.o. (IČ: 123456789) zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a firmou TEST REALITY s.r.o. (IČ: 123456789), nejdéle 1 rok od vaší poptávky služeb, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje firmy TEST REALITY s.r.o. (IČ: 123456789)

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.



© 2019   Obsah stránek: Test Reality    Všechna práva vyhrazena.     Ochrana osobních údajů.
Internetum - Reality Web Studio - www.internetum.cz